Close
Type at least 1 character to search
Back to top

10 AOUT Focus Music Box: Loverman

Focus Music Box is terug! Deze zomer kunt u opnieuw acht woensdagen terecht op See U, in de voormalige rijkswachtkazerne van Elsene, voor een gratis aperoconcert dat afwisselend geprogrammeerd wordt door Knack Focus en Focus Vif.
Het volgende concert uit de koker van Knack Focus komt van Loverman, het alter ego waaronder James de Graef als een volleerd troubadour liefdesliedjes brengt. In tegenstelling tot zijn werk als frontman van de geflipte spacerockband Shht, schuilt de spanning bij Loverman in de leegtes. Al is De Graef vooral nog volop aan het experimenteren, en wordt het voor hem zelf óók een verrassing hoe zijn show op Focus Music Box er precies uit zal zien.
De deuren gaan om 16 uur open en het concert begint om 18 uur. De toegang is gratis. Als Knack-abonnee krijgt u, op vertoon van uw Knack Club-kaart, korting op drank.